وب سایت چیست؟
صفحه ای در فضای اینترنت، متشکل از یک آدرس منحصربفرد به نام دامنه (Domain) با پسوندی شناخته شده (.com, .org, .ir, .net) می باشد، می گویند.
تیم برنزلی به عنوان مخترع وب شناخته می شود او در سال 1991 اولین وب سایت را در بستر اینترنت راه اندازی کرد، این صفحه حاوی کدای HTML بوده و هیچ جلوه بصری و گرافیکی ای نداشته و تنها شامل چند پاراگراف متن بود.
طراحی سایت چیست؟
طراحی سایت (Web Design) به پروسه طراحی، ساخت و راه اندازی یک وب سایت می گویند، که شامل 4 مرحله اصلی است و در ادامه هرکدام را شرح میدهیم.
طراحی وایر فریم : در ابتدای استارت طراحی سایت، طراح سایت یک شمایل ابتدایی از صفحات سایت شامل مکان قرار گیری المان ها و نحوه لینک دهی ابتدایی بر روی کاغذ ترسیم می شود تا در صورت تایید نحوه چیدمان المان ها در سایت وارد مرحله بعدی شوند
طراحی گرافیکی: در این مرحله طراح سایت اقدام به طراحی صفحات وب سایت بصورت گرافیکی و با بهره گیری از رنگ های سازمانی و یا رنگ های متناسب با زمینه فعالیت آن کسب وکار می کند تا درصورت تایید توسط کارفرما مرحله بعدی که مهمترین بخش می باشد شروع شود.
برنامه نویسی / کد نویسی: در این مرحله طراح سایت با علم برنامه نویسی وب طرح های طراحی شده را تبدیل به صفحه ای قابل نمایش در بستر اینترنت کرده و با توجه به لینک های مشخص شده در طرح اولیه اقدام به اتصال صفحات وب سایت به یکدیگر می کند.
راه اندازی سایت: تمام مراحل قبلی داخل کامپیوتر طراح سایت انجام شده است و هیچگونه راه دسترسی در فضای اینترنت به آن وجود ندارد، به همین منظور باید یک آدرس دامنه منحصربفرد و متناسب با نام آن برند تهیه کرده و سپس اطلاعات تولید شده و برنامه نویسی شده را تماما داخل یک هاست ( فضای مجازی در بستر اینترنت ) قرار دهیم و در انتها با اتصال آدرس دامنه به هاست سایت را در دسترس عموم مخاطبان قرار دهیم.
انواع مختلف طراحی سایت
در حالت کلی دو نوع طراحی سایت وجود دارد استاتیک (ایستا) داینامیک (پویا) در ادامه به تشریح هر کدامیک از آنها می پردازیم
طراحی سایت استاتیک (Static) :در این روش تنها برنامه نویسی فرانت اند (Front End) یا سمت کاربر انجام می شود به اینگونه که محتوای مورد نظر جهت قرار دادن در سایت تماما در اختیار طراح سایت قرار می گیرد و طراح نیز متناسب با محتوا اقدام به طراحی می کند، در این مدل از سایت ها هرگونه تغییر اطلاعات داخل سایت باید توسط طراح یا کارشناس متخصص وب سایت صورت بگیرد. در واقع این نوع سایت ها که امروزه خواهان زیادی ندارد برای مجموعه هایی که تا مدت ها نیازی به تغییر محتوا ندارند صورت می گیرد.
طراحی سایت داینامیک (Dynamic) : در این روش هر دو سمت بک اند (Back End) و فرانت اند برنامه نویسی می شود و بدلیل قابلیت ایجاد تغییر در وب سایت و محتوای آن و همچنین کم و زیاد کردن تعداد مقالات موجود در سایت به آنها سایت های پویا می گویند.
داشتن وب سایت چه اهمیتی دارد؟
در دنیای امروزی که به عصر دیجیتال معروف می باشد نداشتن وب سایت به منزله انزوا، فراموشی و نابودی تدریجی آن کسب و کار می باشد.
جستجو
سایر دسته بندی ها



جدیدترین مطالب
استودیو کروماکی چیست؟
واژه استودیو و تصور دکورهای مختلف برای اکثر ما […]

تجهیزات لازم برای استودیو فیلمبرداری
یک استودیو فیلمبردای متشکل از تجهیزات مختلفی است که […]

استودیو صدا برداری
پیش از هر اقدامی لازم است به اطلاعات و […]

مشاوره تبلیغات و برندینگ
مشاوره تبلیغات و برندینگ در دنیای امروزی برندینگ چرخ […]

قیمت طراحی گرافیک سایت
قیمت طراحی گرافیک سایت گرافیک به عنوان یکی از […]
